Meest gestelde vragen over het aanvragen van offertes


F.A.Q. Veelgestelde vragen
Offertes aanvragen via plaveisel.nl.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van stratenmaker offertes?
Nee. Het aanvragen van offertes bij stratenmakers is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een kleine vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor het een bestrating opdracht.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik verplicht een van de offertes te accepteren?
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.
Ga je niet met een stratenmaker in zee? Laat het dan wel even weten aan de stratenmaker. Een korte e-mail sturen volstaat.

Van hoeveel stratenmakers ontvang ik een offerte?
Je ontvangt offertes van de stratenmakers uit jouw regio bij wie je een offerte hebt aangevraagd. Dit kunnen er per regio maximaal zes zijn.

Ik heb offertes aangevraagd bij meerdere stratenmakers maar nog niets ontvangen.
De stratenmakers hebben tijd nodig om je aanvraag te verwerken. Heb je na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? plaveisel.nl stuurt je na een aantal dagen een service mail, waarmee je met 1 druk op de knop meer offertes kunt aanvragen. Je aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere stratenmakers bij jou in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoongegevens?
Je gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde stratenmakers. plaveisel.nl garandeert dat je gegegevens niet aan derden worden doorgestuurd.

Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier!
Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte bij stratenmakers. Zo kunnen de stratenmakers je makkelijk een offerte op maat toesturen.

plaveisel.nl wenst je veel succes bij het vinden van een goede en voordelige stratenmaker. Begin nu met zoeken en vraag offertes aan!

Voordelen van plaveisel.nl

Op plaveisel.nl kan je gemakkelijk offertes aanvragen van stratenmakers in jouw regio.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere stratenmakers! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

« Ik wilde mijn tuin opnieuw laten ophogen en nieuwe bestrating aan laten leggen. Door via plaveisel.nl heb ik een goede stratenmaker gevonden. »
J. de Leeuw, Coevorden

« Straten ligt niet bepaald in mijn “straatje”. Veel te zwaar en te moeilijk. Gelukkig heb ik plaveisel.nl een aantal offertes ontvangen en heb ik mijn tuinpad voor een goed bedrag kunnen laten leggen. »
K. Rook, Den Haag

« Door mijn drukke baan heb ik geen tijd om een even mijn tuin te bestraten. Gelukkig bestaat er nog iets als plaveisel.nl. Een offerte vergelijken is de moeite niet, evenals de stratenmakers mijn tuin opnieuw te laten bestraten. Een geweldig resultaat ligt er nu! »
H. den Dolder, Zeist