Disclaimer

plaveisel.nl is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website plaveisel.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op plaveisel.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op plaveisel.nl is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij stratenmakers

Voordelen van plaveisel.nl

Op plaveisel.nl kan je gemakkelijk offertes aanvragen van stratenmakers in jouw regio.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere stratenmakers! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

« Ik wilde mijn tuin opnieuw laten ophogen en nieuwe bestrating aan laten leggen. Door via plaveisel.nl heb ik een goede stratenmaker gevonden. »
J. de Leeuw, Coevorden

« Straten ligt niet bepaald in mijn “straatje”. Veel te zwaar en te moeilijk. Gelukkig heb ik plaveisel.nl een aantal offertes ontvangen en heb ik mijn tuinpad voor een goed bedrag kunnen laten leggen. »
K. Rook, Den Haag

« Door mijn drukke baan heb ik geen tijd om een even mijn tuin te bestraten. Gelukkig bestaat er nog iets als plaveisel.nl. Een offerte vergelijken is de moeite niet, evenals de stratenmakers mijn tuin opnieuw te laten bestraten. Een geweldig resultaat ligt er nu! »
H. den Dolder, Zeist