Happy To Serve

plaveisel.nl is onderdeel van Happy To Serve
Happy To Serve heeft als doel consumenten en bedrijven over de gehele wereld met behulp van online offerteaanvragen bij elkaar te brengen. Klanttevredenheid staat bij Happy To Serve hoog in het vaandel. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Consumenten
U vraagt via onze website geheel gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere bedrijven bij u in de buurt. Deze bedrijven nemen vervolgens contact met u op om hun aanbod aan u voor te leggen. Op basis van de prijs- en kwaliteitsindicaties kunt u als consument een keuze maken tussen 6 bedrijven.

Vraag nu offertes aan bij stratenmakers.

Bedrijven
Happy To Serve biedt u als bedrijf de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige offerteaanvragen van consumenten te ontvangen. Als klant van Happy To Serve krijgt u niet alleen een gratis vermelding op plaveisel.nl maar ontvangt u ook direct offerteaanvragen in uw mailbox. Het enige dat u hoeft te doen is uw voorstel aan uw nieuwe klant voor te leggen.

Meld u zich als bedrijf nu aan op plaveisel.nl.


Contactgegevens

Happy to Serve
7950 W Sunset Blvd #404
Los Angeles, CA 90046 - USA
Nederland
Email: [email protected]
Tel: +16 195 00 1440
Fax: +31-10-808-0414

Voordelen van plaveisel.nl

Op plaveisel.nl kan je gemakkelijk offertes aanvragen van stratenmakers in jouw regio.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere stratenmakers! Makkelijker kan het haast niet.

Bespaar flink op uw kosten. Vraag nu offertes aan.

Ervaringen van andere bezoekers

« Ik wilde mijn tuin opnieuw laten ophogen en nieuwe bestrating aan laten leggen. Door via plaveisel.nl heb ik een goede stratenmaker gevonden. »
J. de Leeuw, Coevorden

« Straten ligt niet bepaald in mijn “straatje”. Veel te zwaar en te moeilijk. Gelukkig heb ik plaveisel.nl een aantal offertes ontvangen en heb ik mijn tuinpad voor een goed bedrag kunnen laten leggen. »
K. Rook, Den Haag

« Door mijn drukke baan heb ik geen tijd om een even mijn tuin te bestraten. Gelukkig bestaat er nog iets als plaveisel.nl. Een offerte vergelijken is de moeite niet, evenals de stratenmakers mijn tuin opnieuw te laten bestraten. Een geweldig resultaat ligt er nu! »
H. den Dolder, Zeist